top of page

Coaching 1 la 1 cu Madalina Maris

Draga mea, daca ai ajuns pana aici inseamna ca stii ca ai nevoie de informatie pentru alt Nivel in viata ta! Gata, e momentul sa treci la alt nivel, sa iti iei puterea inapoi si sa traiesti asa cum iti doresti!

 

Totul porneste Acum, cu tine in pozitie de Adult! Pregateste-te pentru Transformarea Vietii Tale la un nivel wow! Madalina Maris, a practicat 15 ani de sport de performanta si de 21 de ani este in domeniul sportului si al sanatatii fizice, psihice si emotionale! Specializarile ei sunt: Psihologie, Kinetoterapie, Preparator Fizic pentru Performanta, Antrenoare de Fitness, Antrenoare de Atletism, Nutritie!

 

In prezent peste 20.000 de femei au trecut prin programele ei si isi transforma viata complet! Madalina Maris: "Am trecut prin multe experiente la limita in viata mea, am plecat de la 12 ani de acasa, am fost in 6 scoli pana am terminat liceul, am fost in lotul olimpic de bob si dupa foarte multe incercari m-am gasit pe mine la nivel profund, eu fiind in prima linie de exemplu m-am transformat complet!

 

Eu niciodata nu predau din carti, eu vorbesc din experienta mea si ascult nevoile oamenilor din fata mea, e despre ei, nu despre mine in procesul transformarii! M-am acceptat cu blandete, cu iubire si cu rabdare, am descoperit ce este important pentru mine si stiu ca sunt un ghid pentru oamenii care vor sa-si transforme viata, care au curaj sa schimbe ce e de schimbat si care vor la alt Nivel in viata lor!

 

M-am pus in serviciul oamenilor de cand ma stiu, iar ce este cel mai important pentru mine este sa fiu cu Adevarat alaturi de sufletele oamenilor care ajung la mine! Stiu ce ofer si la ce nivel, stiu cati oameni si-au schimbat viata total alaturi de mine si pentru asta sunt foarte recunoscatoare! Cel mai important lucru este curajul fiecaruia de a face ce este necesar pentru a avea viata de vis si asta este un proces unic si personal!"

Blue Skies

Pentru mine, antrenamentul reprezinta momentul meu de relaxarem dupa o zi de birou. Reprezinta conectarea cu oameni frumosi, maturi si profunzi. Sunt de 1 an in aceasta comunitate si imi propun sa raman forever. Multumesc, Mada, pentru tot!

Elena

Buna Mada! 🥰

Pentru mine sportul inceput cu tine este un lucru extraordinar(3 years, more or less)!❤️

Esti the best trainer, m-ai invatat sa gasesc mereu motivatia sa nu ma opresc, oricat de dificil mi s-a parut uneori. 😭😘

Sa imi spun saptamanal: sigur ca pot, imi place mult ce imi aduc aceste "sedinte" 🤗

Puuup!

Petra

Neata echipa! Astazi implinesc 2 ani de cand am intrat in acest minunat program si ce vreau sa va transmit celor noi, e sa nu renuntati, daca eu sunt inca aici, inseamna ca se poate. Fiti perseverenti! 💪

Andra

  • Coaching Premium cu Madalina Maris

    1.000RON
     
bottom of page